fbpx

Vårt mål är att du enkelt ska få professionell juridisk rådgivning redan idag

Vår målsättning?

Att du enkelt ska få professionell juridisk rådgivning redan idag.

Juridiska frågor kan uppstå med kort varsel och då kan det vara skönt att få hjälp så snart som möjligt. Hos EZlegal får du ofta 20 minuter med en jurist redan samma dag. Du behöver inte förbereda någonting mer än att vara tillgänglig på telefon alternativt teams på utsatt tid. Vår rådgivare går igenom din frågeställning, analyserar det juridiska behovet och identifierar hur vi bäst kan hjälpa dig framåt.

Vårt rådgivningsteam leds av Peter Zeijersborger som har arbetat med konsultationer sedan år 2005 och har genomfört fler rådgivningssamtal under sin karriär än han kan räkna. Peter och hans team har sekretess och är vana vid att diskutera juridiska ärenden som kan upplevas som svåra för klienter att prata om.

Många samtal har gett erfarenhet

Vårt rådgivningsteam leds av Peter Zeijersborger som har arbetat med konsultationer sedan år 2005 och har genomfört fler rådgivningssamtal under sin karriär än han kan räkna. Peter och hans team har sekretess och är vana vid att diskutera juridiska ärenden som kan upplevas som svåra för klienter att prata om.

”Vi vill att våra klienter ska uppleva oss som trygga, tillgängliga och transparenta. Mitt team har som ambition att erbjuda juridiska lösningar på livets problem.”

– Peter Zeijersborger

Vilken typ av konsultation är rätt för dig?

Vi har olika typer av konsultationer för att kunna anpassa rådgivningen efter din frågeställning och bemanna med rätt kompetens. Om du är osäker på vilken konsultationstyp som passar dig kan du ringa eller boka våra juristassistenter för en kostnadsfri vägledning. 

Vi på EZlegal älskar beröm!

Alla recensioner på EZlegal.se är autentiska och från Google Review. Vi visar endast 4- och 5-stjärniga recensioner, men det kan finnas lägre betyg på andra plattformar. Recensionerna som presenteras här är granskade och verifierade mot vårt kundregister av ansvarig medarbetare. Inga incitament har erbjudits för positiva omdömen. Endast stavfel har rättats.

Så funkar en konsultation

När du bokar en konsultation har du möjlighet att lämna information om vad frågan handlar om. En jurist ringer upp vid den inbokade tiden på telefon eller Teams. Under samtalet får du berätta mer om omständigheterna i ditt ärende och vi undersöker hur dina behov ser ut. Vi brukar också ta upp några praktiska frågor, som var i landet du befinner dig och hur du går tillväga härnäst. Vi diskuterar om du kan ha rätt till någon av finansieringsmöjligheterna rättskydd eller rättshjälp. Oavsett vad du behöver hjälp med vill vi göra det enkelt att förstå hur processen går till och vad det kostar. 

När kan jag boka rådgivning?

Våra klienter kontaktar oss för juridisk hjälp i alla möjliga skeenden av processen. En del bokar rådgivning för att undvika en oönskad situation, medan andra för att vidta rättsliga åtgärder när man inte lyckats lösa en situation på egen hand. Vissa kontaktar oss för juridisk rådgivning efter att ha fått ett kravbrev från ett annat  ombud, eller blivit stämda i tingsrätt. Vi erbjuder konsultationstider nästintill varje vardag. På det sättet kan du få råd och stöd från våra jurister, oavsett vilket skede av processen du befinner dig i och när det passar dig.

Vem får du prata med?

I en konsultation får du prata med en jurist som har en svensk juristexamen eller en affärsjuridisk masterexamen. Flera av våra ombud har därtill tidigare varit verksamma som advokater eller biträdande jurister på advokatbyrå.

Behöver du ändra i din bokning?

Inga konstigheter! Våra administratörer kan omboka eller avboka tiden åt dig om det skulle behövas. Har du fått förhinder är vi tacksamma om du hör av dig i god tid på 010-33 33 88.