Karriär

Långsiktiga relationer

EZlegal vill vi bygga långsiktiga relationer och det finns möjligheter till en framgångsrik karriär på byrån. Här arbetar personer med olika utbildningsbakgrund och erfarenheter, som förenas i ett gemensamt mål att modernisera tillgången av juridisk hjälp

Bli en del av EZlegal

Vill du fördjupa dig inom ett rättsområde, utveckla nya färdigheter eller ta dig an en ledarroll? Oavsett var du befinner dig i karriären idag kan det finnas spännande tjänster här! Vardagen präglas av entreprenörskap och framåtanda, här får du en verklig chans att bidra till företagets framgång.

Juridik

Den juridiska avdelningen arbetar med löpande ärendehandläggning, juridisk rådgivning och tvistelösning. För dig med erfarenhet av juridiskt arbete kan vi erbjuda utvecklande roller i ett eller flera av våra team; Barn & Familj, Hem & Ekonomi, Ersättning & Skada, Biträde & Försvar och Företag & Arbetsplats. Du kan även inleda din karriär EZlegal med junior erfarenhet och i takt med ökad kompetens söka dig vidare inom företaget. 

Administration & Organisation

Vår administrativa personal arbetar med att tillse att verksamheten fungerar smidigt och effektivt varje dag. Här arbetar vi inom Compliance, Marknadsföring och försäljning, HR och Ekonomi.

Praktikplatser

För dig som är student kan vi erbjuda flera olika typer av praktikplatser. Du kan söka praktik när som helst under året och praktisera i den omfattning som passar dina studier. 

En praktikplats kan ge ett bredare perspektiv på dina fortsatta studier och ett meriterande CV inför framtiden. Våra praktikplatser syftar till att du ska få en möjlighet att förbereda dig inför karriären och överbrygga steget från teori till verklighet.

Uppsatspraktik: För dig läser sista terminen på juristprogrammet. Praktiken utförs 3 dagar i veckan under tio veckor. 

APU: För dig som läser kursen arbetsplatsförlagd utbildning eller motsvarande inom ramen för din utbildning. Praktiken utförs på heltid i enlighet med din utbildningsplan.  

Egen utformad praktik: För dig som saknar praktik inom ramen för din utbildning. Praktiken utförs 3 dagar i veckan under i tio veckor under terminstid och passar studenter från termin 7 till termin 9 på juristprogrammet. 

Sommarpraktik: För dig som vill få praktisk erfarenhet mellan terminerna. Praktiken utförs på heltid i tio veckor under sommaren och passar studenter från termin 7 till termin 9 på juristprogrammet.  

Lediga tjänster

Här kan du se vilka lediga tjänster som finns just nu.

Compliance Manager

Tillsvidare

Legal Counsel

Tillsvidare

Legal Assistant

Visstid

Praktikant

10 veckor

Jobbnotis

Fanns inte den tjänst du söker? Skicka en spontansökan till oss så får du en notis när en passande tjänst dyker upp!