010 33 33 888

Legal Internship

Studerar du på juristprogrammet eller ett affärsjuridiskt mastersprogram och längtar efter att få praktisk erfarenhet av branschen? Våra praktikplatser syftar till att du ska få möjlighet att förbereda dig inför din karriär som jurist och lära känna vår byrå!

EZlegal vill göra juridiken enkel! Vår ambition är att leverera snabb och kostnadseffektiv juridisk rådgivning och handläggning. Med ett brett utbud av tjänster, tydlig prisbild och flexibel betalning vill vi hjälpa våra klienter när och där det behövs.

Om praktiken

Under praktiken jobbar du nära våra jurister genom att bistå med rättsutredningar, besvara juridiska frågor på hemsidan och skriva juridiskt informations- och utbildningsmaterial. Med varierade uppgifter och våra bästa tips längst med vägen, överbryggar du steget från teori till verklighet.

Hos oss kan du kombinera praktiken med dina studier. Du praktiserar tre dagar i veckan i tio veckor och kan förlägga praktiktiden när som helst under året beroende på hur dina studier ser ut. Praktiken kan göras på något av våra kontor i Stockholm, Malmö eller Göteborg med möjlighet till hemarbete.

Vår kravprofil

Vi söker dig som ska läsa T7, T8 eller T9 på juristprogrammet eller sista året på ett affärsjuridiskt mastersprogram. Vi ser det som extra meriterande med:

Ansök redan idag genom att skicka ditt CV och betygsutdrag till ansokan@ezlegal.se. Vi kallar till intervjuer löpande och ser fram emot att få lära känna dig! 

Sök den här platsen!

Ansök genom att fylla i vårt ansökningsformulär och skicka ditt CV och betyg till ansokan@ezlegal.se

Vi kallar till intervjuer löpande och ser fram emot att få lära känna dig!