Legal Counsel

Är du en målinriktad lagspelare som vill vara med och modernisera tillgången till juridisk hjälp? EZlegal växer och behöver fler talangfulla jurister!

EZlegal vill göra juridiken enkel! Vår ambition är att leverera snabb och kostnadseffektiv juridisk rådgivning och handläggning. Med ett brett utbud av tjänster, tydlig prisbild och flexibel betalning vill vi hjälpa våra klienter när och där det behövs.

Om tjänsten

Som Legal Counsel hör du till den juridiska avdelningen som arbetar med löpande ärendehandläggning, juridisk rådgivning och tvistelösning.

För dig med tidigare erfarenhet av juridiskt arbete kan vi erbjuda utvecklande roller i ett eller flera av våra team. Du kan även inleda din karriär på EZlegal med junior erfarenhet och i takt med ökad kompetens söka dig vidare inom företaget.

Vi erbjuder vår nya kollega

Var finns vi?

Placering på ett av våra trevliga kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö, men vi är öppna för att få kollegor på mindre orter runt om i Sverige. Tveka inte att söka trots att du bor någon annanstans!

Vår kravprofil

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt kandidat för teamet! Vi vill bygga långsiktiga relationer och det finns goda möjligheter till en framgångsrik karriär på byrån.

Vi söker dig med följande utbildning och arbetslivserfarenhet:

Vi ser det som extra meriterande med:

Ansök redan idag genom att skicka ditt CV och examen med betyg till ansokan@ezlegal.se. Vi kallar till intervjuer löpande och ser fram emot att få lära känna dig!

Sök den här tjänsten

Ansök genom att fylla i vårt ansökningsformulär och skicka ditt CV och examen med betyg till ansokan@ezlegal.se

Vi kallar till intervjuer löpande och ser fram emot att få lära känna dig!