Legal Assistent

Läser du sista året på gymnasiet och söker ett värdefullt och utvecklande jobb efter studenten? Här är chansen du har väntat på!

EZlegal vill göra juridiken enkel! Vår ambition är att leverera snabb och kostnadseffektiv juridisk rådgivning och handläggning. Med ett brett utbud av tjänster, tydlig prisbild och flexibel betalning vill vi hjälpa våra klienter när och där det behövs.

Om tjänsten

Som Legal Assistent spelar du en viktig roll i att säkerställa att vår verksamhet fungerar smidigt och effektivt varje dag. Det är en “spindeln-i-nätet”-roll med varierade arbetsuppgifter i byråns administrativa team. Några exempel på arbetsuppgifter är kontakt med klienter, domstolar och myndigheter när du tar emot samtal i vår telefonväxel, hanterar e-post, post och bokningar. Du kommer även att jobba med ekonomihantering genom att ta emot och attestera fakturor samt lägga beställningar hos våra leverantörer.

Tjänsten är en avtalad visstidsanställning med start i juli 2024 och du jobbar heltid under ett år på något av våra trevliga kontor i Malmö, Stockholm eller Göteborg. Vi har kollektivavtalade villkor och erbjuder en trivsam och positiv arbetsmiljö med engagerade chefer och kollegor.

Den här tjänsten är perfekt för dig som i framtiden vill studera vidare inom juridik eller ekonomi, men kanske inte riktigt bestämt dig än. Efter ett år hos oss kommer du ha värdefulla erfarenheter av både juridik och ekonomi, ett nätverk med yrkesverksamma jurister och ett stort försprång in i fortsatta studier eller arbetslivet.

Vår kravprofil

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt kandidat för teamet. Vi söker en ansvarsfull person med affärsinriktad inställning, som på ett skickligt sätt kan kombinera noggrannhet och effektivitet i sitt arbete. Du ska till sommaren 2024 ha en gymnasieexamen från ett program med inriktning mot ekonomi och juridik och vi ser det som meriterande med goda betyg. Arbetet ställer krav på goda kommunikativa färdigheter på både svenska och engelska. Slutligen tror vi att du är duktig på försäljning, kan hantera stressiga situationer och deadlines samt har öga får gott kundbemötande!

Ansök redan idag genom att skicka ditt CV, personligt brev och betyg med betyg till ansokan@ezlegal.se. Vi kallar till intervjuer löpande och ser fram emot att få lära känna dig!

Sök den här tjänsten

Ansök genom att fylla i vårt ansökningsformulär och skicka ditt CV och examen med betyg till ansokan@ezlegal.se

Vi kallar till intervjuer löpande och ser fram emot att få lära känna dig!