Compliance Manager

Är du intresserad av juridisk regelefterlevnad, kvalitetsarbete och organisation? EZlegal växer och söker nu en ny kollega till rollen som Compliance Manager!

EZlegal vill göra juridiken enkel! Vår ambition är att leverera snabb och kostnadseffektiv juridisk rådgivning och handläggning. Med ett brett utbud av tjänster, tydlig prisbild och flexibel betalning vill vi hjälpa våra klienter när och där det behövs.

Om tjänsten

Som Compliance Manager arbetar du för att säkerställa att vi uppfyller de krav som ställs på verksamheten i det dagliga arbetet. En spännande möjlighet för dig som vill kunna förena juridik med både ledarskap och verksamhetsutveckling! 

Dina arbetsuppgifter är bland annat upprättande och revidering av styrdokument och hållbarhetsstrategier. Du ser över interna avtal med leverantörer och andra relevanta aktörer och säkerställer efterlevnad av lagar och andra regelverk inom bland annat IT-säkerhet, personuppgiftsbehandling och marknadsföring. Du arbetar också med kvalitetskontroll av administration och ekonomihantering och bedriver riskanalyser.  

Vi erbjuder vår nya kollega

Var finns vi?

Placering på ett av våra trevliga kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö, men vi är öppna för att få kollegor på mindre orter runt om i Sverige. Tveka inte att söka trots att du bor någon annanstans!

Kravprofil

Vi ser det som extra meriterande med goda betyg från utbildningen och du behöver ha goda kommunikativa färdigheter på både svenska och engelska.   

Sök den här tjänsten

Ansök genom att fylla i vårt ansökningsformulär och skicka ditt CV och examen med betyg till ansokan@ezlegal.se

Vi kallar till intervjuer löpande och ser fram emot att få lära känna dig!